Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Dodano: 01-02-2018 w kategorii: Przepisy, Napoje autor: admin
SKŁADNIKI:
500 g mrożonych truskawek (lub schłodzonych truskawek)
1000 ml najwyższej jakości ekologicznej wody kokosowej
50 ml syropu z kwiatów palmy kokosowej
1 łyżka soku z limonki
1 garść wiórków kokosowych najwyższej jakości
Liście bazylii
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Rozpuścić najwyższej jakości syrop z kwiatów palmy kokosowej w najwyższej jakości ekologicznej wodzie kokosowej. Działa to lepiej, jeśli najwyższej jakości woda kokosowa ma temperaturę pokojową lub jest letnia.
2. Dodaj zamrożone lub schłodzone truskawki i sok z limonki do najwyższej jakości ekologicznej wody kokosowej i dodaj wszystko do blendera i dobrze wymieszaj.
3. Następnie wlej sok do czterech dużych szklanek i posyp wiórkami kokosowymi i udekoruj bazylią. Napój owocowy jest gotowy!