Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sok z brzozy - naturalne i silne wsparcie organizmu
Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka - pochodzenie, właściwości, działanie
Darmowa dostawa już od 250 zł Kontakt:503121858(8-14),608598861(godz16-20) Wysyłamy na bieżąco
Wybierz w koszyku gratis za 1 grosz przy zamówieniu od 150zł
Makaron Spaghetti z płaskurki BIO 500g - Alce Nero
Opis
Makaron Spaghetti z płaskurki BIO 500g - Alce Nero
Makaron Spaghetti z płaskurki BIO to wyjątkowy produkt, który łączy tradycyjny smak makaronu z naturalnymi właściwościami płaskurki. Wyprodukowany z certyfikowanych składników organicznych, ten makaron zapewnia nie tylko wyjątkowy smak, ale także wysoką jakość i wartość odżywczą. Dzięki starannemu procesowi produkcji, zachowany został autentyczny smak i konsystencja, co czyni go idealnym wyborem dla osób ceniących zdrowy tryb życia. Makaron jest doskonałym dodatkiem do różnorodnych dań, dodając im unikalnego charakteru i aromatu.
Składniki: mąka z pszenicy płaskurki*, woda
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1445 kJ / 344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
Masa netto: 500g
Może zawierać inne zboża zawierające gluten, soję i gorczycę.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.