Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sok z brzozy - naturalne i silne wsparcie organizmu
Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka - pochodzenie, właściwości, działanie
Darmowa dostawa już od 250 zł Kontakt:503121858(8-14),608598861(godz16-20) Wysyłamy na bieżąco
Wybierz w koszyku gratis za 1 grosz przy zamówieniu od 150zł
Makaron Farfalle semolinowy BIO 500g - Alce Nero
Opis
Makaron Farfafalle semolinowy BIO 500g - Alce Nero
Makaron Farfalle semolinowy BIO 500g od Alce Nero to wyśmienity wybór dla miłośników kuchni włoskiej, łączący tradycyjny smak z certyfikowanymi składnikami organicznymi. Wyprodukowany z najwyższej jakości semoliny, ten makaron zachwyca nie tylko swoim wyglądem, ale także konsystencją i aromatem. Dzięki starannej selekcji składników oraz procesowi produkcji, każdy kęs tego makaronu to podróż po smakach włoskiej kuchni w najlepszym wydaniu. Makaron Farfalle semolinowy staje się niezastąpionym elementem zarówno prostych, jak i bardziej wyszukanych dań, dodając im niepowtarzalnego charakteru i smaku.
Składniki: mąka z pszenicy durum*, woda
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1478 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
Masa netto: 500g
Może zawierać inne zboża zawierające gluten, soję i gorczycę.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.