

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Sok z brzozy - naturalne i silne wsparcie organizmu
Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka - pochodzenie, właściwości, działanie
Darmowa dostawa już od 250 zł. Kontakt:503121858(8-14),608598861(godz16-20) Wysyłamy na bieżąco
Wybierz w koszyku gratis za 1 grosz przy zamówieniu od 150zł
Mąka pszenna tortowa typ 450 2kg - Młyn Ciechanowiec





Opis
Mąka pszenna tortowa typ 450 2kg - Młyn Ciechanowiec
Mąka pszenna tortowa z młyna Ciechanowiec to najlepszy wybór do wszystkich domowych wypieków. Powstała z wnętrz ziaren pszenicy, dzięki czemu jest biała i niezwykle delikatna. Od ponad 100 lat produkowana według tej samej receptury.
Składniki: mąka pszenna tortowa typ 450, nie zawiera substancji dodatkowych.
Wartość odżywcza:
Białko z obliczeń 8,95, wynik laboratoryjny 0k 12 %
Błonnik pokarmowy 3,09 %
Cukry ogółem 3,16 %
Popiół ogólny 0,41 %
Wartość energetyczna 1465 kJ/100 g z obliczeń
Wartość kaloryczna 348 kcal/100 g z obliczeń
Zawartość glutenu minimum 26 %
Zawartość netto: 2kg
Młyn Ciechanowiec znajduje się na Podlasiu. Jego tradycja sięga 1901 roku. Mąki ciechanowieckie są wytwarzane z polskich zbóż skupowanych bezpośrednio od rolników z województwa podlaskiego i mazowieckiego, a do ich produkcji nie używa się żadnych polepszaczy ani środków chemicznych.