

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka – pochodzenie, właściwości, działanie
Truskawkowo-kokosowy napój
Darmowa dostawa już od 200 zł Kontakt:(godz.7-15) 503121858,(godz16-20) 608598861 Wysyłamy na bieżąco
Miód Manuka MGO 250+ 250g
Opis
Miód Manuka MGO 250+
(produkt wysyłany w 24 godz. od zamòwienia)
Miód Manuka MGO 250+ to produkt o zawartości methyloglyoxalu (MGO) na poziomie 250 mg na 1kg produktu.
Manuka (Leptospermum scoparium) to gatunek krzewu występujący w jednym z najczystszych miejsc na świecie tzn. w Nowej Zelandii. Z nektaru tych krzewów powstają Miody Manuka. Mają one szerokie spektrum działania.
Wartość odżywcza | w 100 g | w 15 g* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1400 kJ / 334,4 kcal | 210 kJ / 50,2 kcal |
Tłuszcz | 0 g | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 82,1 g | 12,3 g |
w tym cukry | 82,1 g | 12,3 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Białko | 0,0 g | 0,0 g |
Sól | 0,03 g | 0,0 g |
Methylglyoxal | >10 mg | >1,5 mg |
Masa netto: 250g
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Kraj produkcji: Nowa Zelandia