

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka – pochodzenie, właściwości, działanie
Truskawkowo-kokosowy napój
Darmowa dostawa już od 200 zł Kontakt:(godz.7-15) 503121858,(godz16-20) 608598861 Wysyłamy na bieżąco
Cukierki z Miodem Manuka MGOTM400+ i witaminą C o smaku cytrynowym 65g
Opis
Cukierki z Miodem Manuka MGOTM400+ i witaminą C o smaku cytrynowym
Łagodzące cukierki o smaku cytrynowym zawierają w swoim składzie Miód Manuka o wysokiej zawartości methylglyoxalu (powyżej 400 mg/kg), który odpowiada za wyjątkowe właściwości Miodów Manuka oraz witaminę C, która dodatkowo wzmacnia układ odpornościowy.
Składniki: cukier trzcinowy, syrop glukozowy, Miód Manuka MGOTM400+ 8%, woda, naturalny aromat cytrynowy 0,5%, witamina C (kwas askorbinowy) 0,11%, barwnik: kurkuma
Składniki aktywne w 1 cukierku:
Miód Manuka MGOTM400+ - 344mg
Witamina C – 4,9mg (6% RWS – referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej)
Zalecane spożycie: do 5 cukierków dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Nie podawać dzieciom w wieku poniżej 6 lat.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Masza netto: 65g (15 cukierków x 4,3g)
Kraj produkcji: Nowa Zelandia