

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka – pochodzenie, właściwości, działanie
Truskawkowo-kokosowy napój
Darmowa dostawa już od 200 zł Kontakt:(godz.7-15) 503121858,(godz16-20) 608598861 Wysyłamy na bieżąco
Miód Manuka MGO 100+ 1000g Manuka Health
Opis
Miód Manuka MGO 100+
Miód Manuka MGO 100to produkt o zawartości methyloglyoxalu (MGO) na poziomie 100 mg na 1kg produktu.
Manuka (Leptospermum scoparium) to gatunek krzewu występujący w jednym z najczystszych miejsc na świecie tzn. w Nowej Zelandii. Z nektaru tych krzewów powstają Miody Manuka. Mają one szerokie spektrum działania.
Wartość odżywcza | w 100 g | w 15 g* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1400 kJ / 334 kcal | 210 kJ / 50,2 kcal |
Tłuszcz | 0 g | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 82,1 g | 12,3 g |
w tym cukry | 82,1 g | 12,3 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Białko | 0,3 g | 0,05 g |
Sól | 0,04 g | 0,01 g |
Methylglyoxal | >40 mg | >6 mg |
Masa netto: 1000g
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Kraj produkcji: Nowa Zelandia