

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Jeżówka purpurowa – Echinacea purpurea
Bylica pospolita – Artemisia vulgaris
Miód Manuka – pochodzenie, właściwości, działanie
Truskawkowo-kokosowy napój
Darmowa dostawa już od 200 zł Kontakt:(godz.7-15) 503121858,(godz16-20) 608598861 Wysyłamy na bieżąco
Cukierki z Miodem Manuka MGOTM400+ i witaminą C o smaku imbirowo cytrynowym
Opis
Cukierki z Miodem Manuka MGOTM400+ i witaminą C o smaku cytrynowym
Łagodzące cukierki o smaku cytrynowym zawierają w swoim składzie Miód Manuka o wysokiej zawartości methylglyoxalu (powyżej 400 mg/kg), który odpowiada za wyjątkowe właściwości Miodów Manuka oraz witaminę C, która dodatkowo wzmacnia układ odpornościowy.
Składniki:
cukier trzcinowy, syrop glukozowy, Miód Manuka MGO™ 400+ 8%, woda, naturalny aromat imbiru 0,36%, naturalny aromat cytrynowy 0,28%, witamina C (kwas askorbinowy) 0,11%.
Zawartość składników aktywnych w 21,5g produktu (5 cukierków)
Miód Manuka MGO™ 400+ -1720mg
Witamina C - 24,5mg (31% RWS*)
*referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej
Zalecane spożycie: rozpuszczać cukierek powoli w ustach. Spożywać do 5 cukierków dziennie. Nie podawać dzieciom poniżej 6 roku życia. Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut diety. Pamiętaj o zrównoważonym sposobie żywienia oraz o prowadzeniu zdrowego trybu życia.
Kraj produkcji: Nowa Zelandia
Masa netto: 65g (15 cukierków)